Review

Het is altijd fijn om te lezen wat andere vinden, bijdeze:

Satrina Wilske, juli 2017
“ik heb Marjolein tijdens een opleiding bij de NIA Academie leren kennen waar zij 2 cursusdagen fotobewerking aan de cursisten heeft gegeven. Een onderwerp dat mij lichte kiespijn veroorzaakt omdat ik niet van technische programma’s houd. Maar wat een verademing om Marjolein mee te maken die met haar positieve en humorvolle manier de nodige dingen uitlegt en stap voor stap het proces doorloopt. Zij snapt meteen waar de vraagtekens bij haar cursisten zijn en hoe ze het op een begrijpelijke, down-to-earth-manier aan hen kan uitleggen. Ook gaf zij handige tips die niet alleen fotobewerking betroffen maar het maken van geslaagde foto’s. Zij heeft een groot repertoire aan kennis rondom fotografie en kan dit erg goed overbrengen. Volgens mij is Marjolein een hele vaardige en pedagogische docente met plezier in haar werk die door deze combinatie bijzonder veel waarde toevoegt aan een professioneel team van docenten! En ik durf mijn photoshop programma inmiddels zonder uitstel gedrag te openen.”

 

 

Suzanne Coolen-Bax, september 2017
“Super Juf!

praktisch, to the point, grappig en vooral veeeeeeel verstand van fotografie!”

 

 

Wigo Worseling, juni 2017
“In een korte periode heeft Marjolein mijn kennis van Photoshop weer opgekrikt. Ze weet waar ze over praat en snapt vrij snel waar de problemen zaten waar ik in vast zat. Een aanrader voor iedereen die op een prettige manier met Photoshop aan de slag wil.”

 

 

 

Christil Peters, januari 2017
“Zoek je een docent die je begeleid, inspireert en weet wat fotografie inhoud moet je bij Marjolein zijn. Haar lessen zijn leuk, leerzaam en verfrissend. Ze verstaat haar vak. Zowel als fotograaf als docent. Geniet van haar lessen net zo als ik heb gedaan.”

 
 

Nienke Bosma, oktober 2016
“Ik heb een jaar met plezier en interesse het coachingtraject gevolgd bij Marjolein. Je krijgt goeie eerlijke feedback en ‘she really knows Photography’. De eindexpositie was een prachtige afsluiting en dat was niet zonder Marjolein gelukt! Thanks en ga zo door !”

 

 

Tanja Saelman, juli 2015
“Ik heb Marjolein als een bijzonder prettige, doortastende goed georganiseerde en bevlogen docente ervaren. Met humor als bonus :-)”

 

 

 

Barbara van der Ploeg, oktober 2014
“Ik heb Marjolein bij toeval ontmoet. Op zoek naar een pasfoto liep langs haar studio en dacht ‘waarom niet’. Wat begon met een pasfoto liep uit op een serie foto shoots voor mijn kersverse website. Samen met mijn web-designer is een prachtige presentatie neergezet. Ik ken Marjolein als een creative, moedige fotografe, die in haar foto’s de ziel van haar objecten bloot weet te leggen. Haar fotoboek ‘Men with Makeup’ is van historische betekenis.”